​Microcement... det smukke, fugefrie, helt unikke og håndlavet rå 'New Yorker' beton look!

​Microcement er​ en meget dekorativ og spændende cementbaseret overfladebelægning, der udføres i forskellige del-processer af tynde lagopbygninger som tilsammen giver en enorm slidstærk, fleksibel, fugefri og vandafvisende håndlavet belægning på bl.a. møbler, gulve og vægge.

Få et lille indtryk af microcementens vandafvisende & fleksible egenskaber via mit YouTube videoklip.

Materialet har et helt unikt udseende, som ligner rå beton... egentlig så er microcement beton (kaldes også for 'microbeton'), der blot er udviklet til at kunne udføres i tynde lagopbygninger med stor fleksibilitet i forskellige farver.

Farvespillet i microcement kan nok bedst beskrives som 'nuancerende & levende'. Faktisk, så nuancere selve farvespillet i enhver opgave udført i microcement med helt op til 40%. Strukturen er samtidig "rå", som også skabes ved støbning/slibning i almindelig beton og med små unikke ukurantheder kombineret med det vekslende farvespil... det er lige præcis denne kombination der er med til at gøre microcement til noget anderledes, smukt og noget helt specielt.​​

​Korrekt udført og på grund af dets hårdførhed, stærke binding og særdeles store fleksibilitet kombineret med udførelse i tynde lag (ialt ca. 2-3 mm.), kan microcement anvendes på rigtig mange typer af stabile overflader, hvad enten det er på puds, beton, terrazzo, mdf-plade, gipsvægge eller uden på eksisterende afrensede fliser og klinker.

​Lidt om underlaget før opbygning i microcement

​​Microcement kan med stor fordel udføres uden på allerede eksisterende fastsiddende, bæredygtige belægninger, så man er fri for at skulle fjerne den gamle belægning først.

Overfladerne, hvor microcement skal udføres på, skal være stabile, faste, jævne og uden huller, sprækker eller andre større ujævnheder før påbegyndelse af microcement opbygningerne... microcement kan ikke indgå som en del af en opretning for fald, ujævnheder, huller, sprækker osv. Er overfladerne ujævne, så skal de først klargøres/oprettes.

Jeg klargøre og opretter naturligvis gerne mur- og beton overfladerne, før den videre opbygning i microcement.

Ved opbygning ovenpå pladegulv-løsninger, er det vigtigt at den underliggende tømmerkonstruktion er udført så hele gulvoverfladen i rummet 'arbejder'/fjedre som en hel stor 'ens' overflade.... microcement er meget fleksibelt (eksempelvis udført på en meget lang planke, vil microcementen kunne 'bøje med' uden at revne, hvis planken bøjes i en stor bue). 

Derimod er microcement ikke elastisk og bør derfor aldrig udføres på pladegulve eller overflader, hvor samlingerne/revnerne kan udvide, trække eller forskyde sig og dermed give efter, fordi overfladerne 'arbejder' uens i forhold til hinanden (forestiller man sig et eksempel med microcement udført på 2 lange planker der er sat sammen på midten... og som derefter bøjes i en stor bue, så skal de 2 planker ved samlingen altså kunne bøje ens sammen, som om at de 2 samlede planker er en hel lang planke).

Af samme årsag som førnævnte, skal man derfor aldrig udfører microcement på løst, hult eller skruk materiale som eksempelvis løse fliser, løst puds eller skruk og bevægeligt beton, hvor underlaget jo netop vil kunne udvide, trække eller forskyde sig uens og derved bevirke større sætningsrevner i det underliggende materiale som naturligvis vil forplante sig videre igennem den tynde microcement opbygning. 

Undgå opbygning af microcement på overflader der kan risikere at indeholde en betydelig mængde naturligt forekommende fugt udefra, som eksempelvis ved ældre kældergulve og ældre kælderydervægge.... microcement er cementbaseret, forsegles yderlig tæt ved topbehandlingen og er ikke diffusionsåben

Nystøbte gulve og nypudsede overflader skal være fuldt afhærdet før opbygning af microcement. 

Jeg udfører ikke microcement på bløde underlag som vinyl, vådrumsvinyl eller linoleum... eller på ustabilt-bevægelige konstruktioner.

​​Pris (samt lidt priseksempler nederst på siden i selve billedegalleriet):

Jeg får rigtig mange henvendelser med forespørgsel til pris pr. m²... men jeg kan desværre ikke oplyse en fastlagt pris pr. m².

​Prisen på en opgave udført med en overfladeopbygning med produkter af microcement afhænger af rigtig mange faktorer samt i hvor svær en opgave der stilles. Det giver også nok sig selv, at mindre overflader med mange kanter og få m² selvfølgelig koster langt mere udregnet rent m²-mæssigt end hvis man har flere større sammenhængende overflader med mange m².

Skal overfladen udføres i én af de mere specielle farver eller afsluttes i en metalfarve, evt. irres, er der merpris i forhold til standardfarverne.

Læs gerne resten af dette afsnit omhandlende pris... og se priseksemplerne nederst på siden:

Afsnittet om pris skulle meget gerne være med til at give en forståelse for prisniveauet ved microcement og dermed gøre det lidt nemmere at danne et forholdsvis 'hurtigt' overblik, om hvorvidt prisniveauet holder sig inden for det der er budgetteret (microcement er blevet populært og der kommer rigtig mange forespørgsler til pris, så jeg er nødt til at begrænse tilbudsberegninger til de mest seriøse henvendelser, da jeg desværre ellers ikke kan følge med).

​​Ved seriøse henvendelser, beregner jeg selvfølgelig gerne et samlet fastlagt tilbud på udførelse af microcement efter besigtigelse/opmåling... eller i visse tilfælde, mod fremsendelse af en målsat skitse eller evt. plantegning af rummet/rummene, billeder & med så mange oplysninger som muligt via e-mail (ved fremsendelse, så husk altid at oplyse jeres fulde navn, den fuldstændige adresse på opgaven, telefonnummer samt e-mail... jeg beregner ikke tilbud uden disse oplysninger).

Det fleksible, slidstærke, fugefrie, vandafvisende og eksklusive design i microcement kan kun opnås ved en sammensætning af flere lag & arbejdsprocesser, som skal startes og videreopbygges helt korrekt fra bunden. Den udførende skal samtidig have en god portion 'sans-for-finish'. Microcement er derfor tidskrævende at få udført og prisen kan af samme årsag derfor også bedst betegnes som i 'den dyre & eksklusive ende af prisskalaen'.

Microcement er velegnet til opbygning udenpå eksisterende stabile underlag som eksempelvis fastsiddende fliser, hvorfor man så kan slippe for besvær & udgifter til nedrivning samt den klargøring af overflader & underlag der følger med efter en nedrivning.... dér kan microcement være et prisvenligt alternativ til eksempelvis en totalrenovering af et badeværelse.

​Har man derfor eksempelvis et badeværelse med overflader på kun få m² hvor man godt kunne tænke sig en lækker & råfed overfladebelægning med et eksklusivt, fugefrit & helt unikt design, der ovenikøbet er nemt at holde rent i forhold til badeværelser med fuger, anbefaler jeg, at man ikke fokuserer så meget i 'pris pr. m²', men istedet ser et samlet tilbud på en opfriskning af overflader med microcement som en helhed sammenholdt med en renovering af badeværelset.

Herunder samt i billedegalleriet lidt længere nede på siden, har jeg forsøgt at give et fingerpeg på et prisniveau... og med lidt forskellige vejledende priseksempler af microcement-opgaver jeg allerede har udført.

​Pris ved badeværelser, sådan lidt kort 'ridset op':

Ved flere større overflader med få afgrænsninger (som ved et stort regulært badeværelse hvor microcement skal opbygges på alle 4 vægge og på gulv - typisk omkring 25-35 m² kombineret gulv- & vægoverflade) starterpriserne, for udførsel af microcement inkl. materialer, som regel ved ca. kr. 1.500,- ekskl. moms pr. m² overflade (ekskl. alt evt. andet arbejde).

Ved flere mindre overflader på kun få m² og med mange afgrænsninger og kanter (som eksempelvis ved et enkelt lille badeværelse med lidt vægoverflader kun i brusenichen samt et badeværelsesgulv - typisk omkring 16-20 m² overflade) starterpriserne, for udførsel af microcement inkl. materialer, som regel ved ca. kr. 2.000,- ekskl. moms pr. m² overflade (ekskl. alt evt. andet arbejde).

Endnu færre mængder, højere m²-pris:

Ved endnu færre mængder, eller ved mange m² fordelt over mange små overflader og deraf mange kanter, stiger m² prisen i takt med opgavens karakter, tidsforbrug og omfang.

​Som et lille eksempel... vil der ikke være ret stor prisforskel for udførsel af microcement på kun én lille gulvoverflade på 3-4 m² og kun én gulvoverflade på 8 m²... arbejdsomfanget og dermed tidsforbruget pga. de mange forskellige del-processer/etaper/arbejdsgange der er nødvendige for et ordentligt resultat, vil stort set være det samme ved begge overflader, så det egentlig kun er selve materiale-forbruget der gør en prisforskel.

Den regulære gulvoverflade på de kun 3-4 m² kan derfor hurtigt rende op i størrelsesordenen af ca. kr. 16.000,- til kr. 20.000,- (eller omkring kr. 4.000,- til 5.000,- pr. m²), hvis det udførende firma skal kunne drive forretning på opgaven.

Meget små overflader med microcement kan derfor som regel ikke svare sig prismæssigt for kunden, hvis kunden udelukkende tænker i pris.

Sagt på en lidt anden måde... et lille toiletgulv med et gulvareal på kun 1m², ville aldrig kunne udføres til en m² pris, svarende til den ved arealer af større mængder... opgaven ville jo netop stadig skulle udføres med alle del-processerne og dermed flere 'start & stop' samt tørretid imellem, hvorfor den udførende skal komme igen af flere omgange... og så strækker kr. 1.500,- til kr. 2.000,-, eller for den sags skyld kr. 5.000,-, for arbejdstid & materialer til den ene m² jo næppe langt.

​Det samme gør sig jo selvfølgelig også gældende inden for alt andet håndværk og andre håndværkserhverv, hvadenten det er flisearbejde, opmuringsarbejde, fugearbejde osv.,- tømreren skal opsætte gips eller lægge parketgulv,- tagdækkeren skal brænde tagpap på et tag,- eller maleren skal spartle og male væggen osv., osv.... det er selvfølgelig omfanget og mængden der afgør den endelige m²-pris... ved microcement, kan man bare ikke komme uden om de mange arbejdsprocesser, som er afgørende og nødvendigt for hele det endelige resultatet.

Ønskes der microcement i flere rum, er der en klar prismæssig fordel i at koordinere opgaven så de forskellige arbejdsprocessor ved opbygning af microcement, kan udføres samtidig, sammenhængende & fuldstændig kontinuerligt på alle overfladerne.

Priserne i de nedenstående priseksempler er ekskl. udgifter til alt inventar samt udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering af 'vvs', skabe osv.

For VVS-arbejde, henvises gerne til Sprattenborg Smedie ApS.

Lidt om løbende pleje- & vedligeholdelse af SCS Lab's microcement (produktet jeg benytter)

Overfladerne er meget slidstærke og nemme at holde… og tager man lidt enkle forholdsregler og bruger overfladerne med respekt og omtanke, så har man det fedeste udtryk mange år frem.

Derudover, så er microcement en rigtig lækker fugefri overfladebelægning der føles 'blød' at røre ved, selvom det er en betonart... og netop fordi det udføres uden fuger, har kalk sværere ved at binde på overfladerne, end ved overflader med fuger.

Der er især øget risiko for skader i de første 8 døgn efter microcementen er færdiglavet (topbehandlet)... tag derfor ikke overfladerne i brug før der er gået mindst 8 døgn fra microcementen er topbehandlet.

Skal der efterfølgende foregå arbejde/montering, så sørg for god afdækning af gulve med kraftig ”åben” gulvpap + evt. ”åbne” masonit plader, men først tidligst 8 døgn efter endt topbehandling (brug ikke plastik til afdækning af gulvet). Det handler selvfølgelig om at undgå skader, da evt. reparationer af microcement vil kunne ses (microcement er bestemt ikke 'sart' ved helt almindelig brug... men uheld kan jo ske, specielt under arbejde/montering).

​Undgå vandspild på overfladerne under optørringen (de første 8 døgn).

Hold overfladen fri for sten eller sand, som kan efterlade ridser.

For at flytte møbler "løft og slip"... benyt møbelhjul af blødt gummi samt møbelbeskyttere af gummi eller filt under møbelben.

I badeværelset, så sørg for at aftørre microcement overfladerne i bruseren efter badet... som også anbefales ved enhver anden overflade.

Den færdiglavede microcement er vandafvisende, tåler vandpåvirkning og er derfor særdeles velegnet i brusenichen. Man bør dog undgå en decideret koncentreret ophobning af fugt i overfladerne der kan skabe skjolder, som ved at lade våde tæpper, håndklæder eller lignende ligge på overfladerne efter badet... undgå også at flasker, sæbedispensere osv. bliver stående på den fugtige overflade efter badet så der ikke dannes ringe fra vand/sæbe/kalk under. Undgå ligeledes konstant og vedvarende dryp fra utætte vandhaner, brusehoveder eller blandingsbatterier.

​Brug aldrig stærke sæber og brug aldrig afkalkningsmidler i forbindelse med microcement.

Til almindelig daglig rengøring, brug en sæbe der er mild ift. lakerede overflader (evt. 'SCS Clean' der er beregnet til microcement). 

Er der behov for let afkalkning bruges en opløsning af 10% eddikesyre i varmt vand, eller anden mild opløsning. Produktet skal være egnet til lakerede overflader.

Alkaliske produkter som ammoniak, klor, blegemiddel, vaskemiddel , wc-rens mv. beskadiger microcementen’s beskyttende lag.

Vær opmærksom på at topsealeren er en beskyttelse af microcementen som slides og skal vedligeholdes. Derfor anbefales løbende vedligeholdelse (ca. 1 - 2 gange om året, eller alt efter behov) af microcementen med en flydende voks (evt. 'SCS Care' der blot tilføres vaskevandet… eller 'SCS Care Pro' til satin & blanke overflader, som nemt påføres koncentreret og danner en beskyttende hinde, der fortsat holder overfladen smuk samt let at renholde. Begge plejeprodukter er naturligvis egnet til microcement).

Hyppigheden af ​​vedligeholdelse afhænger af brug af overfladerne (trafik, slid, støv, snavs osv.).

​Farver (klik på billedet for farver)

Udført på møbler​

Ved at klikke på billedet herunder kan der ses billeder fra en del af de opgaver, hvor jeg også har beklædt microcement på møbler.

Jeg har dog sidenhen nedlagt mit 'microcement-værksted' og tager derfor ikke længere imod bestillinger vedr. microcement på møbler... i stedet har jeg valgt at sætte fokus på udførelse i det lækre & alsidige materiale hjemme hos kunder privat, i forbindelse med modernisering af deres boliger med microcement opbygget på inventar, i badeværelser eller på øvrige gulve & vægge.

En del af de spændende metalfarver (som kan ses på nogle af billederne) kan også sagtens udføres på inventar, på vægge & gulve samt i badeværelset.

Microcement i badeværelset - særdeles velegnet som en stærk og unik løsning til opfriskning/modernisering af eksisterende flisebelagte badeværelser

Badeværelset er nok dér hvor microcement, efter min mening, kommer bedst til sin rette med alle dets egenskaber. Specielt egenskaben som at den lækre nuancerende belægning kan udføres direkte udenpå fliser på både gulv & væg, helt uden fuger eller samlinger. 

Dertil er det værd at bemærke, at microcement kun fylder ca. 2 mm. i samlet lagtykkelse og så er det vandafvisende og nemt at renholde. 

Det er også derfor at jeg fortrinsvis udfører microcement, i netop badeværelset. 


Overfladebelægninger udført i microcement er fugefrie, vandafvisende samt lette at rengøre, og er derfor særdeles velegnet som slutresultatet i badeværelset.

Er man træt af at se på de gamle fliser, så kan man med stor fordel få frisket badeværelset op med en overfladeopbygning af microcement uden på de allerede eksisterende fliser/terrazzogulv... altså, så længe de eksisterende fliser/underlag stadig sidder godt fast. Derved er man fri for først at skulle nedrive eller afhugge de gamle fliser og derved også ødelægge en evt. underliggende vådrumsmembran.

Jeg er kvalitetsbevidst, certificeret, har gennemgået flere kurser i udførelse af microcement og benytter kun 2-komponent microcement produkter af høj kvalitet, der henvender sig til professionelle udførere

​Hos Murermester Kent Byskov Hansen ApS, blev jeg i februar 2018 certificeret igennem kursus som udfører i produkter der henvender sig til professionelle udførere, fra det spanske TopCiment Microcemento. Jeg har efterfølgende gennemgået flere kurser hos det danske SCS Lab, der er specialister & forhandlere af TopCiment microcement... og hvorigennem jeg idag udelukkende handler de lækre produkter.

Jeg udfører udelukkende i 2-komponent kvalitetsprodukter til opgaverne.

Straks efter mit første microcement kursus, gik jeg i gang med at udøve & opbygge masser af erfaring samt viden i de produkter jeg anvender, før jeg påtog min første opgave for en kunde. Af samme årsag, udfører jeg derfor kun opgaver i de kvalitetsprodukter der henvender sig til professionelle og som jeg er oplært i og har min erfaring ud fra.  

Et godt råd... før i evt. vælger en udfører til microcement eller vælger 'gør-det-selv' løsningen, så lav lidt research... jeg bliver desværre alt for ofte kontaktet med ærgerlige eksempler på microcement opgaver udført forkert, på tvivlsomt underlag, alt for hurtigt/billigt... eller endda udført af 'håndværkere' og private som en slags 'gør-det-selv-arbejde' efter en kort videoanvisning med 1-komponent produkter af tvivlsom kvalitet.

En korrekt opbygning af microcement er kompleks & tidskrævende og består af flere vigtige del-processer & arbejdsgange med forskellige lagopbygninger, slibninger, mellembehandlinger samt topbehandlinger. Det er en kombination af alle disse processer som danner grundlag for at den færdiglavede microcement lever op til alle dens egenskaber.

Efter min mening, som især bygger på de mange ærgerlige eksempler jeg af og til ser eller bliver kontaktet om, så er microcement i badeværelser eller på gulve ude hos kunder absolut ikke 'gør-det-selv' arbejde eller for uøvede håndværkere der hverken har gennemgået kursus og/eller har opbygget en vis erfaring og viden.

Vælg hellere anden løsning, fremfor at gå på kompromis... med microcement kan der ikke indgås kompromiser eller 'smutveje', uden at det også går udover kvaliteten.  

Dækningsområde og kontaktoplysninger

​Murermester Kent Byskov Hansen ApS, der er beliggende på Fyn ved Vissenbjerg/Aarup og medlem af Byg Garanti, udfører microcement opgaver i og omkring eget nærområde (hele Assens Kommune, Odense & omegn, Kerteminde, Nyborg, Middelfart og Fredericia).

​Jeg kan kontaktes skriftligt via min kontaktformular og mail@kentbyskovhansen.dk... eller ring på tlf.: 22 80 95 20. Ved skriftlig henvendelse så husk at oplyse jeres fulde navn, den fuldstændige adresse på opgaven, telefonnummer samt e-mail (jeg beregner ikke tilbud uden disse oplysninger).

​Herunder et udpluk af billeder fra de forskellige opgaver som jeg har udført i microcement:

​Badeværelse i Skalbjerg ved Vissenbjerg:

Microcement samt netpuds (netarmering kombineret med tyndpudsning) af vægge... begge udført udenpå eksisterende fastsiddende fliser i et badeværelse lidt udenfor Vissenbjerg.​

Efter opsætning af en porebeton-skillevæg indtil bruseområdet, er væggene udenfor brus pudset ilagt overlappende glasfiberarmeringsnet (netpuds). 

Gulvet er oprettet med flydespartel, hvor der samtidig er opbygget fald i bruseren ned mod gulvafløbet.

Væggene indvendigt i bruseren samt badeværelsesgulvet er opbygget med microcement i farven 'Plata' (SCS 1042-2) og afsluttet i 'satin lak'.

​Kunden har efterfølgende selv sørget for det flotte og endda meget skarpe malerarbejde samt for den lækre, smagsfulde indretning... det hele står i så flot kontrast til det 'rå' og nuancerende look fra selve microcementen.​

Pris for udført murerarbejde i badeværelset (bruse-skillevæg, netpuds, opretning af gulv og microcement) inkl. materialer... kr. 56.900,00 ekskl. moms

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til malerarbejde, demontering og montering). 

Badeværelse i Asperup (Fyn):​

Microcement udført på vægge i brus samt på gulv & som sokkelopkant, i et badeværelse i en tilbygning til et sommerhus i Asperup​.

Kunden har valgt en rigtig lækker og 'smagsfuld' indretning af både møblement, pynt & inventar i badeværelset, som står i virkelig flot kontrast til den lyse grå microcement der er afsluttet i en 'satin lak'.

​Badeværelse ved Middelfart:

Rigtig godt lysindfald fra det store vindue og en virkelig lækker farvekombination af gulv & væg, i et badeværelse ved Middelfart​.

​Væggene er udført i farven 'Plata' (SCS 1042-2). 

Gulvet er først opbygget i en meget mørk tone (som faktisk også står i flot kontrast til den lyse vægfarve) og efterfølgende afsluttet i lækker 'kobber metal'.... den mørke microcement-gulvopbygning kunne også sagtens være valgt som afslutningslag til gulvet.

Afslutningsvis er overfladerne lakeret i 'satin lak'. 

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 27 m² overflade)... kr. 48.000,00 ekskl. moms

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

Førstesals badeværelse i Odense​:

Renovering af badeværelse i microcement ​på en 1. sal i Odense... microcementen er i farven 'Titanio' (SCS 1041-2) og afsluttet i 'satin lak'.

Badeværelset er lille & kompakt... men rigtig godt udnyttet/indrettet til en familie på fem. 

Microcementen er opbygget udenpå alle eksisterende vægge og terrazzogulv...

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 27 m² overflade)... kr. 47.800,00 ekskl. moms

Derudover er der udført andet murerarbejde i badeværelset for kr. 9.000,00 ekskl. moms.

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

Endnu et førstesals badeværelse i Odense​:

Rigtig lækkert badeværelse i microcement ​på en 1. sal i Odense... microcementen er opbygget ovenpå eksisterende afrensede fliser i farven 'Plata' (SCS 1042-2) og afsluttet i 'satin lak'. 

Kunden har efterfølgende indrettet badeværelset med virkelig stilfuldt & lækkert inventar, nips og møblement, som bare står i så flot kontrast til den 'rå' microcement. 

Microcementen er opbygget udenpå eksisterende fliser på gulv, sokkelkant samt vægge i brus... 

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 20 m² overflade)... kr. 40.000,00 ekskl. moms

Derudover er der udført andet murerarbejde i badeværelset for ca. kr. 12.000,00 ekskl. moms.

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

Entrégulv & trappe i Vissenbjerg:​

Entrégulv og trappe udført med 'irret-kobber-metal-microcement' - udført på betongulv efter afhugning af fliser/klargøring af gulv. 

Microcementen er forinden påføring af 'kobber-metal', opbygget med 3 lag i farven 'Negro' (SCS 1062-2) og ispartlet glasfiberarmeringsnet med slibning/primning imellem hvert lag. Efterfølgende er metallet irret, sealet og afsluttet i 'Satin' lak.

Microcementen og metallet er opbygget på gulv & trappe i entréen...

Pris for udført microcement inkl. materialer (tilsammen ca. 9 m² overflade)... kr. 22.000,00 ekskl. moms.

Tillægspris for afhugning af fliser, afslibning af fliseklæb samt diverse mindre gulv og trappe reparationer... kr. 3.200,00 ekskl. moms.

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

​Badeværelse i Nyborg:

Lille lækkert badeværelse i microcement ved Nyborg... udført uden på eksisterende fliser i farven 'Plata'​ (SCS 1042-2) og afsluttet i 'satin lak'. 

Badeværelse i Odense:​

Badeværelse i microcement​ i Odense... udført i farven 'Plata' (SCS 1042-2) og afsluttet i 'satin lak'. Kunden har valgt nogle lækre løsninger som står i flot kontrast til den rå microcement.

Microcementen er opbygget udenpå eksisterende fliser på gulv, sokkelkant, vægge i brus samt på låg til cisterne... Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 15 m² overflade)... kr. 30.000,00 ekskl. moms

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

Badeværelse i Fredericia:

Et lækkert badeværelse i microcement gennemført i den 'rå stil',​ i Fredericia... udført med masser af 'liv og spil' i farven 'Pizarra' (SCS 1052-2) og afsluttet i 'satin lak'.

Microcementen er opbygget på vægge i brus og på gulv...

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 14 m² overflade)... kr. 28.000,00 ekskl. moms.

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

​To Badeværelser samt Bryggersgulv:

To lækre badeværelser samt et bryggersgulv i Odense udført i microcement i farven 'Plata' (SCS 1042-2) og afsluttet i 'satin lak'.... udført med sokkelopkant.​

​Microcementen er opbygget på vægge i brusere, på gulve og er desuden ført op af vægge som sokkelkant, samtidig/kontinuerligt i 2 badeværelser og et bryggers ...

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 47 m² overflade)... kr. 65.000,00 ekskl. moms.

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

​To Badeværelser i Nyborg:

To lækre badeværelser udført i microcement i Nyborg i farven 'Pizarra' ​(SCS 1052-2) og afsluttet i 'satin lak'.... udført i lækkert 'råt look' med masser af 'liv og spil'.

​​Microcementen er opbygget på vægge i brusere og på gulve, samtidig/kontinuerligt i 2 badeværelser...

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 29 m² overflade)... kr. 44.000,00 ekskl. moms.

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

Lækkert, anderledes og specielt badeværelse:​

​Herunder lidt billeder hvor vi har været med til at renovere et meget anderledes, specielt og rigtig lækkert badeværelse i microcement. 

Badeværelsesgulvet og vinduespladerne er udført med microcement i farvekombinationen 'Negro' (SCS 1062-2) & 'Kobber Metal' og afsluttet i 'satin lak'. 

Farvekombinationen står i virkelig flot kontrast til det øvrige... grøn mosaik i brusezonen, brusekabine i glas, lækkert stort fritstående marmor badekar på fødder, mønstret farverigt tapet med motiver af koikarper på vægge, gamle & rustikke spejle på vægge i toilet- og bidetrum, sort loft/loftsbjælker med indbygget spots, lækkert rustikt møblement og iøvrigt en stil med inventar der bare er så meget anderledes end det 'sædvanlige'.

Microcementen er opbygget på gulv i badeværelset & tilstødende toiletrum samt på vinduesplader...

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 14 m² overflade)... kr. 20.000,00 ekskl. moms.

(prisen er ekskl. udgifter til alt inventar samt ekskl. udgifter til alle andre faggrupper, heriblandt VVS for demontering/montering).

Badeværelse:

Herunder følger en serie af billeder fra en lille badeværelsesrenovering hvor vi bl.a. har lagt microcement på et eksisterende flisegulv, skabe & skabslåger samt på lidt vægoverflader.

Farven 'Titanio' (SCS 1041-2) er valgt til gulv, væg og skab.... til skabslågerne er der valgt en lysere kontrast. Afsluttet i 'satin lak'

​Vandværk:

​Herunder følger en serie af billeder fra en renovering af et gulv i et vandværk hvor vi har lagt microcement på det eksisterende betongulv.

Farven er 'Titanio' (SCS 1041-2) afsluttet i 'satin lak'

Microcementen er opbygget på eksisterende oprettet/udbedret betongulv...

Pris for udført microcement inkl. materialer (ca. 31 m² overflade)... kr. 38.000,00 ekskl. moms.

​Bryggers:

Microcement på bryggers vægge i farven 'Perla'​ (SCS 1040-2) og afsluttet i 'satin lak'.

Derudover nye fliser på gulvet som står i flot kontrast til de lyse vægge.

​Find inspiration her

Murermester Kent Byskov Hansen ApS​

CVR: 33508190

Middelfartvej 145

5492 Vissenbjerg​

 Mobil: 22 80 95 20 

E-mail: mail@kentbyskovhansen.dk